Warning: include(/homepages/2/d229146434/htdocs/purnas/wp-content/themes/light/functions.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/2/d229146434/htdocs/purnas/wp-settings.php on line 499

Warning: include(): Failed opening '/homepages/2/d229146434/htdocs/purnas/wp-content/themes/light/functions.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php7.1') in /homepages/2/d229146434/htdocs/purnas/wp-settings.php on line 499
Purnas en o zierzo » La fredor de no voler coneixer

La fredor de no voler coneixer

viernes, diciembre 14, 2007 21:16
Publicado en la categoría purnas

Estic anant ara mateix cap a Mequinensa. Un grup de teatre de Terrassa fa un muntatge sobre textos de Jesus Moncada. Avui és l’estrena al poble de l’autor. M’agrada anar-hi. Peró no m’agrada com m’han enviat. “És un compromís” m’han dit. “Crec que és en catalá, ja ho traduïrem”, m’han dit. “Entrevista a qui puguis, l’autor, el director, algú del Ajuntament”, m’han dit. És a dir. Ni tan sols els intressa. No tenen ni idea de qui va ser Moncada. No m’han preparat per parlar amb els morts. Fan dos graus sota zero. Fa fred. Suposo que ni la escalfor humida dels textos sobre l’aigua d’en Moncada em treurà la fredor que em produeix la incultura desitjada d’alguns.

Puedes dejar una respuesta, o un trackback desde tu sitio.

Dixa un comentario