Warning: include(/homepages/2/d229146434/htdocs/purnas/wp-content/themes/light/functions.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/2/d229146434/htdocs/purnas/wp-settings.php on line 499

Warning: include(): Failed opening '/homepages/2/d229146434/htdocs/purnas/wp-content/themes/light/functions.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php7.1') in /homepages/2/d229146434/htdocs/purnas/wp-settings.php on line 499
Purnas en o zierzo » Civisme no es feixisme. Día ambidiestro

Civisme no es feixisme. Día ambidiestro

martes, noviembre 8, 2005 13:09
Publicado en la categoría purnas

Visto que Marcelino Iglesias no hizo caso de mis recomendaciones, que las subcontratas y la falta de control en la calidad provocan muertos, que hoy es un día de aquellos ambidiestros, y que estoy harto de la doble moral del progresismo catalán, me limito a copiar el texto de esta convocatoria que acaba de llegar a mi e-mail. Sigo buscando trabajo, por cierto.

CONCENTRACIÓ: Dimarts 8 a 19h contra normativa pel “civisme” (Perdoneu per avisar tan just, però és important)

Concentració pacífica de protesta contra la normativa “cívica” que vol aprovar l’alcalde


Dimarts 8 de novembre a les 19’00 a Plaça Sant Jaume, Barcelona


CLOS: CIVISME I FEIXISME NO ÉS EL MATEIX!

Aquesta concentració de protesta és contra la normativa que pretén penalitzar a pobres, prostitutes, nudistes, grups d’amics al carrer, i també les llibertats d’expressió i formes de vida diferents que res tenen a veure amb el vandalisme o l’incivisme.

El carrer és de tots i no només dels que manen!

Convoquen: LICIT (línia de cooperació i investigació amb dones migrants treballadores sexuals) i Plataforma Llibertat i Convivència

Puedes dejar una respuesta, o un trackback desde tu sitio.

Una respuesta to “Civisme no es feixisme. Día ambidiestro”

  1. Mur, el estatuto y la deuda que nunca pagarán | Purnas en o zierzo says:

    marzo 14th, 2011 at 22:08

    […] Hace un año: Civisme no es feixisme […]

Dixa un comentario